رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه: بعد از سال ۱۳۹۷ که خروج برجام اتفاق افتاد وضع مجموع عمومی اداره دولت متاثر شد ساعت ۲۳ امشب آخرین فرصت واریز وجه حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران کنسرو ماهی ۱۴ درصد گران شد تغییر محدودیت سقف دارایی اشخاص در گواهی سپرده شمش نقره کندوان و هراز برفی است؛ انسداد ۳ محور فرعی افزایش مجدد قیمت لبنیات صحت دارد؟ ورود مجلس به مسدودسازی درگاه‌های پرداخت رمزارز قیمت طلا در بازار ایران اول بهمن ۱۴۰۳ / سکه در کانال ۵۷ میلیون تومان دوام نیاورد یارانه دی ماه واریز شد مهلت ۲ هفته‌ای بارگذاری یا اصلاح اطلاعات حقوق و مزایای کارکنان در سال ۱۴۰۳ معاون وزیر کار: ۳۰ درصد از جمعیت ۱۸ تا ۲۴ سال کشور، تحصیلات متوسطه دوم ندارند شرکت گاز: مصرف گاز در تهران به ۱۱۲ میلیون مترمکعب رسید برزیل به گروه کشور‌های شریک بریکس پیوست شرایط دریافت درگاه پرداخت کارگزاران سکو‌های مبادله رمزارز اعلام شد پیمان پولی میان ایران و روسیه عملیاتی شد

سقوط آزاد قیمت فیش عمره از ۵۰ به ۱۲ میلیون تومان

گرانی عمره باعث شده تا افرادی که بیش از یک دهه منتظر زیارت خانه خدا بودند، حالا فیش‌های خود را با قیمت پایین بفروشند. قیمت فیش عمره از ۵۰ به ۱۲ میلیون تومان رسید.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۰ - ۱۲ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 02
کد خبر: ۲۶۱۹۱۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ قیمت فیش عمره از ۵۰ به ۱۲ میلیون تومان رسید.

مدیر دفتر زیارتی علی مهدوی با اشاره به هزینه ۴۳ تا ۴۶ میلیون تومانی عمره می‌گوید که با وجود کاهش قیمت فیش، «باز هم فیش‌ها خریدار ندارد.»

۱۳ سال از آخرین ودیعه‌گذاری عمره به‌صورت رسمی می‌گذرد. پس از آن افرادی که فیش نداشتند، باید از آنهایی که سپرده‌گذاری کرده بودند «با قیمت توافقی» فیش می‌خریدند.

از سال گذشته با برقراری روابط سیاسی با عربستان، بازار سیاه فیش عمره ایجاد شد و برخی با «قیمت حج تمتع ۹۹، فیش عمره» را معامله کردند. سازمان حج هم اعلام کرد که «دخل و تصرفی در قیمت‌گذاری فیش عمره ندارد.»

استقبال نکردن دارندگان فیش عمره برای رفتن به مکه باعث شد که قیمت فیش به‌یک‌باره یک‌پنجم شود. با وجود این، برخی از مدیران دفاتر زیارتی می‌گویند که «ظرفیت کاروان‌ها همچنان خالی است.»

با گذشت بیش از یک دهه، سود ودیعه ۸۰۰ هزار تومانی زائران (که بیش از ۶۰ درصد هزینه عمره در زمان سپرده‌گذاری بود) به ۴ میلیون تومان هم نمی‌رسد.

مدیر دفتر زیارتی علی حقی می‌گوید که «وقتی از ودیعه گذاران دعوت به اعزام می‌شود و آنها ثبت‌نام نمی‌کنند، باید از راه‌های دیگر ظرفیت کاروان را تکمیل کنیم.»

در مقابل مدیر کاروان عمره حسن عسکری با تأکید به اینکه ودیعه گذاران توان پرداخت ندارند، می‌گوید که «دولت باید تسهیلاتی دهد تا آنهایی بیش از یک دهه منتظر تشرف هستند، بتوانند به زیارت خانه خدا بروند.»

کارشناسان زیارتی می‌گویند که اعزام افراد به عمره بدون فیش اجحاف در حق افرادی است که سال‌ها ودیعه‌گذاری کرده بودند. بر همین اساس، دولت باید با ارائه وام‌های کم‌بهره و اختصاص ارز دولتی سفر به مکه را برای حدود ۶ میلیون دارنده فیش تسهیل کند. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر